ROLUL CAPCANELOR SI FEROMONILOR IN CONTROLUL BIOLOGIC

ROLUL CAPCANELOR SI FEROMONILOR IN CONTROLUL BIOLOGIC
🟢🟢Combaterea integrata a daunatorilor prin metode biologice presupune si utilizarea de capcane lipicioase.
Capcanele lipicioase sunt esentiale in monitorizarea si controlul daunatorilor avand posibilitatea de a determina prezenta daunatorului inca din faza de inceput-stadiul de pupa de exemplu- cand interventia cu un produs de protectia plantelor este mai eficienta si mai putin costisitoare sau cand se poate interveni cu o metoda de combatere biologica, fara sa mai fie nevoie de tratamente fitosanitare.
🟢🟢Cu ajutorul capcanelor lipicioase, fermierul poate observa cand isi fac aparitia primii daunatori, cat de repede populatia se inmulteste, cand atinge pragul maxim si cand incepe sa scada fiind, in acest fel, pregatit pentru potentiale amenintari.
🟢🟢Special concepute pentru captarea neselectivă în masă a insectelor mici care sunt atrase de culoare, BIOPEST FERTIL comercializeaza intreaga gama pentru combaterea eficienta.
Plăcile au următoarele caracteristici:
➡️➡️Cantitate mare de lipici pe toată suprafața (cu excepția marginilor pentru manipulare), ceea ce implică o capacitate mai mare de captare.
➡️➡️Coadă de înaltă calitate, care nu se varsă (chiar și la temperaturi ridicate) sau se usucă, ceea ce implică o durată mai lungă în câmp.
➡️➡️Plastic de bază de duritate ridicată, cu rezistență ridicată la manipulare.
🟡🟡🟡 Culoarea galbenă este folosită în principal pentru afide, muște albe, adulți de coccinelide etc. 220 mm lățime cu 350 mm înălțime
🔵🔵🔵Culoarea albastră este folosită în principal pentru thripsi. 245 mm lățime cu 400 mm înălțime
⚫️⚫️⚫️Culoarea neagră este folosită în principal pentru Tuta Absoluta.De 245 mm. lățime de 400 mm înălțime.La folosirea capcanelor negre pentru Tuta absoluta vom tine cont de urmatoarele:
In cazul unei culturi tinere, capcanele trebuie amplasate la 15 - 25 de centimetri deasupra solului pentru a avea impact major de prindere;
In cazul plantelor dezvoltate,mature deja, capcanele trebuie atarnate ceva mai sus, recomandat fiind la aproximativ 50 de centimetri deasupra solului;se vor atarna in apropierea usilor, pe randul de plante, dar si in zonele in care se asteapta un atac masiv;
Pentru planurile de combatere biologica se va incepe cu o capcana pe 100 de metri patrati, cel putin, doza putand creste in functie de gravitatea atacului. 🌱🌱🌱🍅🍅🍅🍆🍆🥔
🥔

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!